Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Воронцова Ж$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Погожих М. І. 
Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, Ж. В. Воронцова, І. М. Павлюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 397-405. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_65
Попередній перегляд:   Завантажити - 302.129 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Дьяков О. Г. 
Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах [Електронний ресурс] / О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 273-281. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 314.19 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Торяник О. І. 
Визначення похибки параметрів нелінійної моделі [Електронний ресурс] / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 157-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__26
Попередній перегляд:   Завантажити - 335.108 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Воронцова Ж. В. 
Підготовка фахівців в умовах творчого характеру навчального процесу [Електронний ресурс] / Ж. В. Воронцова // Наукові записки кафедри педагогіки. - 2010. - Вип. 24. - С. 53-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzkp_2010_24_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 257.299 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Захаренко В. О. 
Відновлення розподілу пор у шкіряних виробах [Електронний ресурс] / В. О. Захаренко, О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 479-487. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_53
Попередній перегляд:   Завантажити - 294.862 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Торяник О. І. 
Аналіз спектрометра ЯМР як об’єкта дослідження [Електронний ресурс] / О. І. Торяник, Ж. В. Воронцова, О. Г. Дьяков // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2011. - № 2(3). - С. 28-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2011_2(3)__7
Розглянуто питання аналізу спектрометра ЯМР як об'єкта дослідження та з точки зору загальної теорії керування. Показано, що даний об'єкт не може бути керованим, але може бути спостережливим.
Попередній перегляд:   Завантажити - 147.031 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Воронцова Ж. В. 
Використання мікроскопічного методу для знаходження розподілу об’єму частинок харчових порошків за розмірами [Електронний ресурс] / Ж. В. Воронцова, І. М. Павлюк // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2011. - № 5(3). - С. 64-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2011_5(3)__18
Розглянуто методи дисперсійного аналізу стосовно харчових порошків. Наведено функції розподілу об'єму частинок за розмірами, що дозволяє зробити найбільш об'єктивний аналіз харчових порошків.
Попередній перегляд:   Завантажити - 198.575 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Дьяков О. Г. 
Підвищення ефективності роботи холодильних агрегатів на базі компресорів із регульованим числом обертів [Електронний ресурс] / О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова, В. В. Качалов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 97-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 366.277 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Захаренко В. О. 
Автоматизована система виміру розподілу пор у шкіряних виробах [Електронний ресурс] / В. О. Захаренко, О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова, О. Ф. Даніленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 407-417. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_44
Попередній перегляд:   Завантажити - 297.206 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського