Пошуковий запит: (<.>A=Воронцова Ж$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Погожих М. І. Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, Ж. В. Воронцова, І. М. Павлюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 397-405. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_65
|
2. |
Дьяков О. Г. Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах [Електронний ресурс] / О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 273-281. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_34
|
3. |
Торяник О. І. Визначення похибки параметрів нелінійної моделі [Електронний ресурс] / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 157-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__26
|
4. |
Воронцова Ж. В. Підготовка фахівців в умовах творчого характеру навчального процесу [Електронний ресурс] / Ж. В. Воронцова // Наукові записки кафедри педагогіки. - 2010. - Вип. 24. - С. 53-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzkp_2010_24_9
|
5. |
Захаренко В. О. Відновлення розподілу пор у шкіряних виробах [Електронний ресурс] / В. О. Захаренко, О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 479-487. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_53
|
6. |
Торяник О. І. Аналіз спектрометра ЯМР як об’єкта дослідження [Електронний ресурс] / О. І. Торяник, Ж. В. Воронцова, О. Г. Дьяков // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2011. - № 2(3). - С. 28-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2011_2(3)__7 Розглянуто питання аналізу спектрометра ЯМР як об'єкта дослідження та з точки зору загальної теорії керування. Показано, що даний об'єкт не може бути керованим, але може бути спостережливим.
|
7. |
Воронцова Ж. В. Використання мікроскопічного методу для знаходження розподілу об’єму частинок харчових порошків за розмірами [Електронний ресурс] / Ж. В. Воронцова, І. М. Павлюк // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2011. - № 5(3). - С. 64-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2011_5(3)__18 Розглянуто методи дисперсійного аналізу стосовно харчових порошків. Наведено функції розподілу об'єму частинок за розмірами, що дозволяє зробити найбільш об'єктивний аналіз харчових порошків.
|
8. |
Дьяков О. Г. Підвищення ефективності роботи холодильних агрегатів на базі компресорів із регульованим числом обертів [Електронний ресурс] / О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова, В. В. Качалов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 97-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_17
|
9. |
Захаренко В. О. Автоматизована система виміру розподілу пор у шкіряних виробах [Електронний ресурс] / В. О. Захаренко, О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова, О. Ф. Даніленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 407-417. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_44
|